INLOGGEN
«»

Je bent nooit..

Je bent nooit te mooi.
Je bent nooit te lief.
Je bent nooit te oud.
Je bent nooit te stout.
Je bent nooit te braaf.
Je bent nooit te groot.
Je bent nooit te klein.
je bent nooit te veel.

Je bent er nooit meer!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 07-05-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Coby Leeuwenburgh-kloosterman
Actief sinds: 07-03-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Je bent nooit..’ van Coby Leeuwenburgh-kloosterman zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.