INLOGGEN
«»

Rambling

Ik wil een bloem zijn.
Vriendjes zijn met grassprietjes en
naar de lucht kijken,
naar de zon groeien.
Vertrappeld worden door
een mens met hoop en dromen en wensen en
ik wil een bloem zijn.

Wij zijn niets meer
dan wat stofdeeltjes die
rondvliegen in een living
van een onbewoonbaar
verklaard huis.

Zie je dan niet dat ik verstopt ben,
dat ik niet te vinden ben,
dat ik een zwart gat ben,
dat jou opzuigt,
dat jou meeneemt,
dat jou kapot maakt,
spaghetti sliertjes.

Wij zijn niet meer dan wat letters. Onuitgesproken gedachten van een alarmachtig wezen dat veel te groot is voor ons om te weten dat het bestaat.

We zijn slechts een
verzameling woorden.
Ik vertel een verhaal,
maar je vormt niet het
beeld dat ik vertel.
Ik vraag je,
ben ik zo
moeilijk te vinden?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-12-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

DichteresMetHoop
Actief sinds: 12-01-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Rambling’ van DichteresMetHoop zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.