INLOGGEN
«»

wankelaar

de wolken zijn zo laag
dat je het verschil niet ziet
tussen zee en lucht
wie spiegelt zich in wie

je moet de lucht
vergeven dat zijn grijsheid
ondoordringbaar lijkt

het ontheemde gevoel
vergrijsd te zijn
met in de verte
een eenzame hond
met zijn wandelaar

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-10-2016

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘wankelaar’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.