Is een doel haalbaar ? Ga er voor dan!

Lesley Biest

Ik maakte ooit de eerste stap ,
dichter wordt je niet zomaar in een klap .

Overal moet je constant hard voor blijven werken ,
en je niet tot een bepaald onderwerk blijven beperken .
Overal over schrijven keer op keer ,
ja dat is de ultieme drijfveer .

Mensen inspireren ,
zodat mensen zelf ook gaan schrijven en het eens trachten te proberen .

Een tijdje geleden toen ben ik ook gestopt geweest totdat mensen me er op wezen om iets met het talent te blijven doen ,
dat moment blijft me bij van toen .
Ik ben weer begonnen ,
en heb de uitdaging aangegrepen ,ik wou een breder publiek bereiken ,
en moet je nu eens naar dat destijds gestelde doel kijken .
Ik ben meer dan tevreden over het resultaat

Ik begon weer te schrijven nu maak ik gedichten bij de vleet ,
omdat het inderdaad een talent is wat uitzonderlijk kan zijn is wat ik nu weet .

Al een keer me gedicht in de poëzieweek aan publiek in het echt voorgedragen.
ja die kans die ik moest grijpen en zou wagen .
al heb je doelen groot of klein ,
Het is me gelukt , daarin kan ik trots op mezelf zijn ,

En nu doe ik het iedere week maar al te graag ja het dichten ,
en ik zal niet zwichten .
Want ik blijf er mee doorgaan ,
omdat het me veel leuks brengt en ik een bepaald doel heb om ergens te staan .
Dus mijn laatste stap is nog niet gezet ,
want wat is er wat me belet ?
Ja zou beletten om niet door te gaan , ik heb nu eenmaal bepaalde doelen ,

En ik ga door ,
en ik ga er zeer zeker voor .

Een ander hoeft niet te geloven in jou doelen , als jij er maar in gelooft ,
en jij het vuur in jezelf steeds laat branden zodat de vlam voorlopig in jou nog niet is gedoofd .

Daarmee bedoel ik als je denkt iets te kunnen behalen ,
dan moet jij er niet langer om malen .

Ga er voor , ga er tegenaan je hebt niets te verliezen een uitdaging levert ons een nieuw hoofdstuk op in ons leven ,
nou net datgene wat we nodig hebben ja doelen en uitdagingen, ja dat is ons uiteindelijke streven .

En heb je uiteindelijk er echt alles aan gedaan , ook alles overwogen ,
dan zie je dat je beschikt over een subliem doorzettingsvermogen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-04-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lesley Biest (Actief sinds: 08-07-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Is een doel haalbaar ? Ga er voor dan!’ van Lesley Biest zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.