Veenendaal

keije van Ek

Veenendaal!

Op het bruin
van turf en sigaar
bloeien nu
exotische bloemen

Donker van
huid en haar
ogen en mond
tot lachen bereid

samen geknepen
lippen en hoed
verraden de angst
voor't onbegrepene.

Veenendaal
O Veenendaal
weet je
je draagt ze allemaal !

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-01-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

keije van Ek (Actief sinds: 17-01-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Veenendaal’ van keije van Ek zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.