Techniek

Ies 't Hart

We kunnen niet meer zonder
Zonder techniek gaan we ten onder
We zijn er in verstrikt geraakt
Hoe mooi het ook is wat men maakt
Een stapje verder gaat men steeds
De wereld is er vol van reeds

Moeten we ons ervan bevrijden
Of zal techniek ons blijven verblijden
Het is moeilijk om in de toekomst te zien
Ook al ben je nog zo kien
We gebruiken grondstoffen en energie
Er is toch genoeg of nie
Ies

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 08-01-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Ies 't Hart (Actief sinds: 10-12-2014)

Informatie bij het gedicht

Het is prachtig wat er met techniek allemaal kan.Maar er hangt wel een prijskaartje aan. Vervuiling van lucht water en grond.Kunnen sommige grondstoffen opraken. Die zijn toch niet in oneindige hoeveelheid aanwezig

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Techniek’ van Ies 't Hart zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.