INLOGGEN
«»

Bloemen horen er altijd bij

Bloemen horen er altijd bij
als we gelukkig zijn of blij
ook voor echte genegenheid
wordt iedereen door bloemen
te schenken altijd verblijdt

helaas is er ook in het leven
weleens kommer en verdriet
zelfs dan kunnen we bloemen
uit diep mede gevoel geven
in stille woorden, ik vergeet
JE NIET!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 06-08-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Mathilda van Bentum-Hofker
Actief sinds: 27-05-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bloemen horen er altijd bij’ van Mathilda van Bentum-Hofker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.