INLOGGEN
«»

Een positieve noot

Een positieve noot
Een helder klinkend geluid
Nooit het licht op rood
Altijd vol vertrouwen vooruit

Een positieve noot
De roze bril van stal
De ideale echtgenoot
Die niets dan stralen zal

Een positieve noot
Hoe dan ook een tien
Zonder slag of stoot
Door het leven bovendien

Een positieve noot
Die mijn leven binnen trad
O positieve noot
Jou raak ik nooit zat

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-03-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Anco Timmerman
Actief sinds: 23-02-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een positieve noot’ van Anco Timmerman zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.