Als raaf zo zwart

DichteresMetHoop

Ik zal mythen
verkrachten, helden
doen vallen en
goden temmen.

Het haviksoog
zal sluiten,
de hamer
niet meer bliksemen
en de brandende struik
dooft.

De witte duif wordt
als raaf zo zwart.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-02-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

DichteresMetHoop (Actief sinds: 12-01-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Als raaf zo zwart’ van DichteresMetHoop zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.