in duizend segmenten

wil melker

je valt als een druppel
in stilte meegaand
vormt parabolisch
traagheid vooraan

spat zacht uiteen
in duizend segmenten
die ieder je vlucht
in vrijheid herdenken

tolt en draait
in bewegen
kaatst onderweg
de wind heb je tegen

dan stroom je samen
tot een groter geheel
ook voor jou zijn de
spatjes net even te veel

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-01-2015

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘in duizend segmenten’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.