Afgebeld

Lúthien Oronar

Hoe verhouden lichaamsdelen
zich met gevoelens en machteloze boosheid
het leidt tot lijden en ergens
is in nergens het antwoord

afspraken afgezegd
de weg is maagdelijk leeg
tot zondag

ongehoorde veerkracht
gelegen in de macht
van overgave
een oerkracht die groeit
in het niets

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lúthien Oronar (Actief sinds: 07-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Afgebeld’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.