Traag vangen de beelden aan

Lúthien Oronar

Traag vangen de beelden aan
de ruis van een draaikolk
doorbroken door een computer

traag hervat de film zich
stromen ongekende gaven
langs de trappen in mijn rug

van overgrote zwaarte
naar pure lichte waarheid

geen woord legt hier uit
wat hierin waar en helder is

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lúthien Oronar (Actief sinds: 07-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Traag vangen de beelden aan’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.