Van het lijf gerukt

Lúthien Oronar

Rokje met een blokje
in de rits
man spits zijn oren
wil dit niet horen

tangen uit de garage
breken meer
dan dat zij helpen
nu de schaar maar

scheur de kleding
van mijn lijf
blijf lachen
overzie de schade

heb genade met mij

ik ben weer vrij

:-)

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 07-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Lúthien Oronar (Actief sinds: 07-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Van het lijf gerukt’ van Lúthien Oronar zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.