Going down

Dora

Ik loop doelloos rond
de wonde is te groot
mijn hoofd is doodmoe
vindt geen rust meer

De welluidende klank
hoor ik niet eens
rotzooi loopt mank
houvast onvindbaar

Ik verval in oud patroon
iedere poging klinkt vals
gewoon doen staat veraf
wals ongewild deze dans

Ik omarm eenzaamheid
zoek naar het toverwoord
die mij weer wegleidt
uit diepte vandaan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dora (Actief sinds: 04-10-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Going down’ van Dora zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.