Bootje in het blauw

Hans Limbeek

Bootje in het blauw
in de ochtendnevel
in licht klotsend water
uit de wereld
weggedreven

Ver weg spelen de
kinderen van het
Gracianaplein

Zoemvliegjes van de zon
en slaapmugjes van de maan
spelen orkestraal
in het morgenlicht

Door raampjes van mica
zagen we opgaan
het brandend hout

Bootje in het blauw
zoemvliegjes van de zon
Ver weg spelen de kinderen
van het Gracianaplein

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 01-10-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Hans Limbeek (Actief sinds: 01-10-2014)

Informatie bij het gedicht

woensdag 20 juli 2011

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Bootje in het blauw’ van Hans Limbeek zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.