Staren naar de regen

Bettina Reus

Staren naar de regen,
gedachteloos,
is al een tijd geleden,
dat ik voor de stilte koos,
het is ook een kunst,
om je over te geven,
aan de stilte van de dag,
de stilte te beleven,
kalmte en rust,
aanvaarden,
brengen je bewust,
te gaan aarden,
niets helemaal niets,
is pas fijn,
als het daar is,
je in de stilte kan zijn.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-09-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Bettina Reus (Actief sinds: 05-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Staren naar de regen’ van Bettina Reus zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.