Een leven met een lach en een traan

Danny van Strien

 Een leven met een lach en een traan
 Wat heb ik een apart, uniek en bijzonder leven gekend
 Als ik er op terug kijk
 Wat heb ik veel gelachen
 En ook veel gedaan
 Maar ergens is het ook mis met me gegaan
 Een leven met een lach en een traan
 Wat er ook gebeurd in me leven
 Ik geef het nooit op
 En blijf altijd voor me dromen gaan
 En ik blijf altijd achter me eigen mening staan
 Een leven met een lach en een traan
 Wat ze ook van me vinden
 Ik ben zo gekomen
 En zal ook zo weer gaan
 Een leven met een lach en een traan

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-05-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Danny van Strien (Actief sinds: 14-05-2014)

Informatie bij het gedicht

leven

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een leven met een lach en een traan’ van Danny van Strien zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.