Soms is het leven moeilijk

Danny van Strien

 Soms is het leven moeilijk
 En doet het je pijn
 Maar ooit op een dag vindt je geluk en een eigen weg
 Daar kun je zeker van zijn
 Soms is het leven moeilijk
 Maar je moet er voor vechten
 Dan kom je eruit
 Dan gaat het beter
 En zal je je pijn vergeten
 Er is echt wel iemand die van je houdt
 Je leeft je bent er dus het is al goud
 Soms is het leven moeilijk
 Er komt een moment dat je jezelf erkent
 Wees trots en blijf altijd wie je bent
 Ga voor je toekomst en heb overal maling aan
 Soms is het leven moeilijk

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-05-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Danny van Strien (Actief sinds: 14-05-2014)

Informatie bij het gedicht

leven

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Soms is het leven moeilijk’ van Danny van Strien zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.