Spijt komt te laat

Gedichtenlady

 In mijn leven
 deed ik al veel verkeerde dingen
 stommiteiten
 ze waren soms niet te vergeven

 Ik heb spijt
 maar dat komt te laat
 mensen haten me
 en het is daardoor dat ik lijd

 Mijn bestaan
 was daardoor een moeilijk proces
 het is allemaal niet gemakkelijk
 maar wat had ik daaraan

 Ik maakte mensen boos
 zorgde dat ze niet meer
 met me wilden omgaan
 nee,
 ik was echt geen roos

 En soms
 komen ze nog eens boven in mijn geheugen …
 want alle dingen die ik al heb gedaan
 zorgt er niet voor dat ik de tijd terug kan draaien

 Het is geen leugen …

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichtenlady (Actief sinds: 21-04-2014)

Informatie bij het gedicht

spijt komt te laat voor de dingen die ik deed ...

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Spijt komt te laat’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.