Moeten kijken in de spiegel

Gedichtenlady

 Spiegel,
 ik heb om jou niet gevraagd
 je bent me echt niet waard
 naar jou kijken, is echt niet fijn
 want wat ik zie …
 ik zou zo graag iemand anders zijn

 Spiegel,
 draai je om
 zodat ik niet in je kijken kan
 want wat ik zie
 is heus niet mooi
 dat is al iets wat ik jaren geleden
 achterliet

 Spiegel,
 je doet me pijn
 iedere keer ik moet kijken
 naar het beeld dat ik dan zie

 het liefst zou ik nooit meer willen kijken
 spiegel of niet …
 dat ik lelijk ben
 vanbinnen en vanbuiten

 is al lang gebleken …

(autobiografisch)

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichtenlady (Actief sinds: 21-04-2014)

Informatie bij het gedicht

kijken in de spiegel heeft een angstig gevoel

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Moeten kijken in de spiegel’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.