Ik hecht me aan je

Gedichtenlady

 Ik hecht me aan jou
 je bent een belangrijke persoon
 ik moet zeggen dat ik van je houd
 zomaar, als psychologe, gewoon

 Je zit in mijn hart
 daar heb jij een plek verovert
 heel apart
 daar zal je altijd blijven

 Ik kan goed met jou praten
 je begrijpt me en je weet heel veel
 je gelooft me
 en het is daarom dat ik zoveel met jou deel

 Je bent een goede psychologe
 die er altijd is om even mee te praten
 alles vertel ik tegen je

 en het is dat, dat ik nooit zal haten …

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichtenlady (Actief sinds: 21-04-2014)

Informatie bij het gedicht

omdat ik me erg hecht aan mijn huidige psychologe

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik hecht me aan je’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.