Door jouw ogen bekeken

Gedichtenlady

 Jij
 tegenwoordig zijn anderen
 voor jou niet meer belangrijk
 jij bent de enige die nog telt
 in jouw ogen!

 Alle aandacht moet naar jou gaan
 dat is het enige wat jij wilt
 als ik, of iemand anders
 tegen je praat
 dan reageer je niet terug
 het is echt niet gelogen

 het is al meer dan één keer
 dat het me opvalt
 dat alleen ‘jij’ telt in jouw ogen
 Jij …
 door jou zijn we enkel maar bedrogen

 Een gesprek met jou aangaan
 kunnen we niet meer
 je reageert niet meer terug …
 je wilt alle aandacht
 dat is het enige wat voor jou nog telt

 maar daarvoor zorg je
 dat niemand je ooit nog zal mogen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichtenlady (Actief sinds: 21-04-2014)

Informatie bij het gedicht

over iemand uit school geweest ... als ik met haar chat, reageert ze nooit terug, tenzij ze iets wilt tonen over haar hond ofzo, dan is ze daar gezet :@

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Door jouw ogen bekeken’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.