INLOGGEN
«»

Het zijn maar dromen ...

 Het zijn maar dromen …

 die er elke nacht vertoeven
 leuke gebeurtenissen
 en nachtmerries komen op mijn pad
 soms denk ik wel eens
 “met deze dromen heb ik het helemaal gehad”

 Dromen hoeven niet waar te zijn
 ze zijn bedrog …
 ze toveren mensen tevoorschijn
 die er niet kunnen zijn

 Soms droom ik …
 over een nare gebeurtenis
 maar als ik dan wakker word
 weet ik
 dit is niet echt …

 het was maar een droom …

 ik droom
 over iets moois
 iets leuks komt op mijn weg …
 maar als ik wakker wordt
 dan weet ik …

 Het was maar een droom …

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

Dromen zijn bedrog, toch? Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Het zijn maar dromen ...’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.