Ik was het kwijt

Gedichtenlady

 Ik was het kwijt
 mijn eigen schuld
 ik kon er alles aan doen
 het was niet gebeurd
 had ik het maar anders aangepakt

 Ik was het kwijt
 mijn portefeuille groot
 met veel geld …
 maar dat is gestolen
 ik moest het toegeven
 ik moest zeggen:
 “vaarwel”

 Mijn portemonnee was weg
 ik was het kwijtgeraakt
 daarna hebben andere mensen
 hem gekraakt …
 zoveel geld dat ze zagen
 dat waren hun wensen

 Maar ik …
 ik ben de dupe geweest
 het was mijn eigen schuld
 niet goed opgelet
 en niet de moeite genomen
 te controleren

 Maar dat zal me in de toekomst
 wel leren …

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichtenlady (Actief sinds: 21-04-2014)

Informatie bij het gedicht

ik was mijn portefeuille kwijt (wat vinden jullie van mijn schrijfsels? - vinden jullie dat ik goed kan dichten?)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik was het kwijt’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.