INLOGGEN
«»

De tijd mag trager gaan

 Ik zag het al een lange tijd
 de uren vliegen te snel voorbij
 het gaat te snel …

 we willen
 dat de tijd wat trager gaat
 de minuten minder rap gaan …
 de seconden
 minder vlug slaat …

 Want de uren …
 duren maar een korte tijd
 een uur
 is zo rap om …
 een dag zo rap voorbij …

 Merken jullie dat ook …
 dat de tijd voorbij vliegt
 we geen tijd hebben
 om met hem mee te gaan …
 de wijzer
 die slaat te snel …

 Ik zag het in ieder geval wel
 de dagen, de uren
 de minuten en seconden
 wat gaan ze toch zo snel …

 voor mij mogen ze wat langer duren
 en voor jou?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

de tijd gaat te snel Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De tijd mag trager gaan’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.