INLOGGEN
«»

Jij bent verdwenen

 Jij maakte mijn dag goed
 met jou kon ik de hele dag praten
 we lachten samen
 we maakten plezier
 niemand had ooit gedacht
 dat er ‘iets’ ons zou kunnen raken

 Maar …
 waar ben jij ineens naartoe?
 je bent verdwenen
 ik weet niet waarom
 jij werd het moe

 Ik weet van niets
 want ik wou onze vriendschap niet kwijt
 maar wat er gebeurd is
 weet ik niet …
 misschien heb jij ergens van spijt?

 Ik zal het nooit weten
 want jij bent uit mijn leven verdwenen
 kon ik nog maar een kans krijgen
 om één keer met jou te praten

 Het zou alles gewoon goed maken

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

(niet autobiografisch) - een vriendin verdween zomaar uit 'haar' leven Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Jij bent verdwenen’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.