Jij bent nu verleden tijd

Gedichtenlady

 Ik weet niet hoe het komt
 ik blijf aan jou denken
 ik, je vrouw, waar je altijd voor hebt klaargestaan
 wou je nog zoveel liefde schenken

 Maar jij hebt anders beslist
 jij maakte aan onze relatie een eind
 waarom of hoe, dat weet ik niet
 onze band, die was toch fijn

 Blijkbaar niet, volgens jou
 onze relatie telde niet meer
 na dagen wenen
 legde ik me er tenslotte bij neer

 Ik kan wel iemand anders krijgen
 jij, bent nu voorgoed verleden tijd
 aan jou, besteed ik geen aandacht meer

 ik ga van je scheiden
 dat is tegenwoordig gewoon
 een formaliteit …

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichtenlady (Actief sinds: 21-04-2014)

Informatie bij het gedicht

iets dat ik gezien heb op tv ... (is al een paar dagen oud, weet het zelf niet meer zo goed :$ )

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Jij bent nu verleden tijd’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.