Je liet me in de steek

Gedichtenlady

 Vind ik je nog wel lief?
 dat is de vraag die ik me stel
 ik ben waarschijnlijk niet meer verliefd
 en ...
 wil ik dat nog wel ...

 Je laat niets meer van je horen
 wat blijft er van onze vriendschap over
 misschien heb ik het langzaam aanvaard
 en heb je me van verdriet bespaard

 dat je eigenlijk geen contact meer met me wilt
 want van jouw kant
 blijft het steeds stil

 Ik wou jou nog als vriend
 maar jij mij niet als vriendin
 je ging me niet in de steek laten
 dat heb je me verteld
 maar wat had dat voor zin

 want uiteindelijk…
 deed je dat wel

 

 (Over die jongen (danny) waar ik zo echt verliefd op was (hij wist het niet)
 Maar hij zei dat we altijd contact gingen blijven houden ... maar daar heeft hij zich niet aan gehouden ...)

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichtenlady (Actief sinds: 21-04-2014)

Informatie bij het gedicht

over de jongen waar ik verliefd op was (hij wist en weet het niet) die me in de steek laat ...

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Je liet me in de steek’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.