INLOGGEN
«»

Beliegen en bedriegen

 Mensen zijn nooit eerlijk
 ze bedriegen en beliegen mij
 ze weten dat ze alles met me kunnen doen
 ze zien het aan me
 en zij zijn gelukkig, zij zijn blij

 En mij zet het enkel aan het denken
 mensen mag je nooit vertrouwen
 ook al komen ze mijn leven in
 ze zouden het nooit mogen
 want op slechte mensen
 kun je je leven niet bouwen

 Ze smeken, ze vragen van alles aan me
 en ik ben te zwak om tegen te spreken
 en zij weten …
 dat als ze lang genoeg spreken
 ze alles van me gedaan krijgen

 Bedrogen …
 zo gaat het al mijn hele leven lang
 ze liegen en bedriegen
 en het is juist dat
 dat maakt mij bang

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

Zoveel mensen beliegen en bedriegen ... Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Beliegen en bedriegen’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.