INLOGGEN
«»

Onzeker zijn

 Soms ben je onzeker,

 om wat komen gaat,

 je weet niet goed,

 waar alles nu op slaat.

 

 Onzeker zijn,

 dat zijn zoveel mensen,

 het doet geen pijn,

 toch zouden ze wat beters wensen.

 

 Ze weten nu niet,

 wat ze moeten doen,

 ze hebben veel verdriet,

 en denken aan de tijden

 van toen.

 

 (eentje uit de oude doos: 2005: die gedichten waren niet zo goed hé? ;) )

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

omdat je soms onzeker bent Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Onzeker zijn’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.