INLOGGEN
«»

In haar moeders armen

 Ze lag in moeders warme armen
 veilig en geborgen
 ze was nog zo klein, en …
 ze had niets van zorgen

 Daar, waar ze nog geen pijn kende
 veilig en in mama’s schoot
 bleef ze zitten en …
 zolang ze bleef
 wist ze niets van ellende


 Ze was nog zo klein
 nog zo jong …
 ze kende geen leed
 en daar, waar angst was
 heeft ze gezongen

 Ze lag in haar moeders armen
 veilig en zonder zorgen
 en zolang ze bleef
 gingen haar moeders handen
 haar verwarmen …

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

Zomaar ... Fictief eigenlijk ... Auteursrechten
Op dit gedicht ‘In haar moeders armen’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.