Ik zei het nog

Gedichtenlady

 Ik zei het je nog
 maar je luisterde niet
 ze deed je pijn
 en nu heb jij enkel verdriet

 Ze viel op een ander
 liet je in de steek
 en jij wou het niet geloven
 maar nu ben jij degene
 je bent gewoon van streek

 “ik zei het je nog”
 maar daarmee kan ik je nu niet troosten
 je hebt verdriet en pijn
 om wat zij jou heeft aangedaan

 Toch zal je verder moeten
 hoe moeilijk dat ook is
 want ook al mis je haar
 zij komt nooit meer terug

 Houd je sterk
 en denk aan je vrienden
 we staan allemaal achter je
 en wij laten je echt niet vallen …

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gedichtenlady (Actief sinds: 21-04-2014)

Informatie bij het gedicht

zoals zij heeft gedaan …

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik zei het nog’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.