INLOGGEN
«»

Een moment van geluk

 Een moment
 hij voelt zo gelukkig aan
 kon ik hem maar voor altijd vasthouden
 nooit meer laten gaan …

 Een gevoel zo fijn …
 niets bijzonders gebeurd
 ik zit in de zetel, bij het raam
 vandaag geen zorgen, verdriet of pijn

 Leuk, dit toch even te mogen meemaken
 het is al veel te lang geleden
 meer dan tien jaar waarschijnlijk al
 geluk hebben, was voor het verleden

 Maar nu kwam het even terug
 een moment van geluk
 een gevoel zo fijn
 blij om dit weer even te mogen beleven

 “ik smeek je … laat dit terugkomen,
 ik beloof je vanaf nu altijd braaf te zijn”

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 26-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Gedichtenlady
Actief sinds: 21-04-2014Informatie bij het gedicht:

Even een momentje van geluk voelen na zoveel jaren (fictief) Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Een moment van geluk’ van Gedichtenlady zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.