Er was eens... - Afrika

Nathan Schorer

 er was eens een man
 een man die alles kan
 hij kan vliegers maken van karton
 hij maakte zelfs stralen van de zon

 maar op een dag kon het niet meer
 op een dag kon het niet meer
 en vraag me niet hoe dat kan

 nu zit hij in Afrika
 en hij dacht na
 hoe kon het gebeuren
 en hij begon te treuren
 hij was niet meer op te beuren

 maar op een dag toen kon ie het weer
 op een dag kon ie het weer
 hij maakte weer vliegers van karton
 maar kon geen stralen maken van de zon
 want in Afrika schijnt altijd de zon

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Nathan Schorer (Actief sinds: 28-03-2014)

Informatie bij het gedicht

tekst (en muziek): Nathan Schorer ©2008 Eerste helft 2008: dit is de eerste tekst wat ik ooit schreef. Iets compleets onzinnigs ;) Maar misschien toch leuk om dit te plaatsen?

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Er was eens... - Afrika’ van Nathan Schorer zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.