INLOGGEN
«»

Alsjeblieft

 pleeg alsjeblieft geen zelfmoord
 wat je ook denkt
 ik weet niet of je dat hoort
 maar wat je ook zegt
 pleeg alsjeblieft geen zelfmoord

 ook al wordt je vaak gepest
 of wordt je elke dag gekwetst
 of voel je je alleen of mislukt
 of denk je dat je niks lukt
 ik zeg jou:

 het komt allemaal goed
 al zie jij het zelf niet
 vertrouw op Hem die het goede doet
 al zie jij Hem niet

 maar alsjeblieft, pleeg geen zelfmoord
 wat je ook denkt
 misschien dat jij het niet hoort
 maar wat je ook zegt
 pleeg alsjeblieft geen zelfmoord

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Nathan Schorer
Actief sinds: 28-03-2014Informatie bij het gedicht:

Alsjeblieft, doe het niet. tekst: Nathan Schorer, 2013 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Alsjeblieft’ van Nathan Schorer zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.