INLOGGEN
«»

gedichten schrift

 mijn gedichten schrift is meer,
 dan gebundeld papier,
 zoveel meer,
 dan een paar glazen inkt,
 op dood hout.

 het zijn stemmen,
 die nimmer,
 de stilte verbreken.

 ruisende werelden,
 plaatsen van rust.

 het zijn bomen,
 die weer zijn begonnen,
 te spreken.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 22-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

lisanne
Actief sinds: 22-04-2014Informatie bij het gedicht:

uit het Nederlands lokaal maar dan aangepast. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘gedichten schrift’ van lisanne zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.