Cirkel

luiehond

 Een cirkel heeft geen begin en geen einde.

 Net als de pijn die ik in mezelf voel.

 Zodra het stopt begint de cirkel weer opnieuw.

 Ik kan er niet aan ontkomen.

 Het begint telkens weer.

 De zon gaat onder de maan komt op.

 Elke keer weer de visuele cirkel der leven.

 Zo gaat het ook bij mij.

 Mijn gevoel de pijn het verdriet.

 Elke dag als de zon onder gaat en de maan weer op komt.

 De visuele cirkel blijft.

 Er komt nooit een eind aan.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

luiehond (Actief sinds: 21-04-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Cirkel’ van luiehond zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.