INLOGGEN
«»

Mijn beschermengel

 Mijn beschermengel

 Mijn beschermengel was alles.
 Het beschermde me voor de harde wereld.
 Waar was ik nu zonder jou geweest.
 Als jij niet je grote beschermende vleugels om me had gebogen.
 Je wees me de weg en gaaf me inzicht.
 Ik zou vrede Hebben met het leven hier.
 Maar mijn beschermengel is weg gevlogen.
 Toen ik hem nodig had, nodig heb.
 De beschermengel die mijn leven in zijn vleugels had, me beschermde.
 Liet mij alleen achter zonder bescherming
 hoorde die beschermengel dan niet meer bij mij
 Beschermengel kom bij me terug.
 Ik wil weer leven en genieten.
 Hij was mijn beschermengel toen ik jong was waarom ben je weg gegaan.
 Mijn beschermengel mij waker kom weer bij mij terug en blijf altijd bij mij, aan mijn zij
 Bescherm me met je vleugels en inzicht.
 En sta me bij in moeilijke tijden
 En doe voor andere mensen het zelfde wat je voor mij deed
 Bescherm engel kom alstublieft terug

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 21-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

luiehond
Actief sinds: 21-04-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Mijn beschermengel’ van luiehond zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.