Fantasie schiet tekort

Zomaar-Iemand

 Ranken van sierlijk wit
 Gevlochten om het zwart
 Gebladerte rond scherpte

 Het roze gebloemd
 Paradox, vleugjes geel
 Dansend door ruimte

 Dimensies van blauw
 Staan in contrast
 Met de vrolijke pulsen

 Fantasie schiet tekort
 Overvloeiend in stemmen
 Van bedrukkende duisternis

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Zomaar-Iemand (Actief sinds: 20-04-2014)

Informatie bij het gedicht

Dit is een beeld dat ik al dagen heb en wilde schrijven. Probeer niet te begrijpen wat niet te begrijpen is.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Fantasie schiet tekort’ van Zomaar-Iemand zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.