INLOGGEN
«»

Stadse vergezichten

 Tussen schapen van wolken
 ontwaar ik het web
 van oplichtend Parijs

 Na hoog gebergte
 de verschuilende leegte
 van stadse vergezichten

 Met een rood en blauwe horizon
 want de zee is nou eenmaal blauw
 en rood is niet altijd zo rood als het lijkt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 20-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Zomaar-Iemand
Actief sinds: 20-04-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Stadse vergezichten’ van Zomaar-Iemand zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.