vergeten

Marill Meijs

 gisteren bent u alweer vergeten
 gisteren bent u gewoon kwijt
 en u zegt dat het u spijt
 nooit zal ik nu weten

 bij mij blijft het hangen
 dat intense verlangen
 om te kunnen weten
 wat u zegt te zijn vergeten

 toch een raar iets
 dat vergeten
 want moet u weten
 stiekem benijd ik u
 want ik vergeet nu
 niets

 soms is het ook moeilijk
 soms doet u opeens "lelijk"
 doordat u iets bent vergeten
 dat u eigenlijk wel wilde weten

 dan herkent u mij niet
 terwijl u wel iets "bekends" ziet
 dat doet dan zo verdomde pijn
 dan wil ik ergens anders zijn

 moedertje lief
 woorden deden ooit zo zeer
 nu weet u het niet meer
 daarom benijd ik u
 want ik kan nu
 moet u weten
 nog niet vergeten

 komt er ook voor mij
 een tijd
 dat ik zeg
 ik ben het kwijt?

 Moeder lief
 nu ben ik u niet vergeten
 dat wil ik wel laten weten

 Liefs van je dochter.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Marill Meijs (Actief sinds: 30-03-2014)

Informatie bij het gedicht

vergeten iets te doen, vergeten dat het pijn deed, kortom gewoon vergeten dus

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘vergeten’ van Marill Meijs zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.