spontaan

Marill Meijs

 het ontstaan
 gaat zo spontaan
 het spruit vanzelf onder mijn vingers vandaan

 zie ook nu zomaar weer
 vliegen de vingers als een speer
 over het toetsenbord
 de tijd lijkt dan zo kort

 als ik dan na ga denken
 weet ik niet waar ik
 mijn gedachten aan zal schenken
 dus spontaan dan maar getik

 dat lucht op
 leegt mijn kop
 geeft geweldige energie
 en deze spontane inspiratie

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Marill Meijs (Actief sinds: 30-03-2014)

Informatie bij het gedicht

niet op commando, maar gewoon spontaan kan ik dichten

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘spontaan’ van Marill Meijs zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.