eerst bouwe">

INLOGGEN
«»

geduld

 waarschijnlijk voor sommigen een "vaag" gedicht
 maar diegenen waar ik dit naar richt
 WETEN

 eerst bouwen
 aan vertrouwen
 dat is de fundering

 geduld hebben is een gave
 al voel ik me dan een "brave"
 die staat te wachten op actie

 geduldig sta ik aan de kant
 tot de ander zich inspant
 wachtend dus op een reactie

 zo zorg ik eerst voor een goed gevoel
 benader daarmee mijn doel
 dat vergt enorm veel geduld
 soms ook een gevoel van schuld
 je denkt dan, ik doe dit fout
 soms is zwijgen toch goud

 geduldig heb ik geluisterd
 tot het me werd ingefluisterd
 antwoord op enkele vragen
 zo volg ik de weg die ik ben ingeslagen

 waar die eindigt weet geen mens
 ligt er oneindig ver een grens?

 och dat zie ik dan morgen
 vandaag maak ik me geen zorgen
 PUNT.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Marill Meijs
Actief sinds: 30-03-2014Informatie bij het gedicht:

bouwen en vertrouwen Auteursrechten
Op dit gedicht ‘geduld’ van Marill Meijs zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.