INLOGGEN
«»

emoties

 nu lees ik gewoon een gedicht
 opeens belemmert mijn zicht
 een waas voor mijn ogen
 een traan komt aangevlogen

 even weet ik niet wat dit is
 maar als ik me niet vergis
 hoor ik een fluistering
 het is een herinnering

 in een flits
 open die rits
 van die rugzak
 dan zit ik weer met dat pak
 weggestopte herinneringen
 soms zeer vervelende dingen
 nu zal ik het toch maar toe laten
 dan heb ik morgen in de gaten
 dat het misschien loslaten is
 laat ik hopen dat ik me niet vergis.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Marill Meijs
Actief sinds: 30-03-2014Informatie bij het gedicht:

als ik iets lees kan ik zo vol emoties zijn Auteursrechten
Op dit gedicht ‘emoties’ van Marill Meijs zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.