Wensen

Marill Meijs

 zoveel mensen
 zovele wensen
 voor vrede

 mag ik hopen
 als ik de krant open
 bij het ochtendlicht
 voor een vredig bericht

 de wereldbol
 zit vol
 met mensen
 hun wensen
 zijn vast ook de mijne
 gewoon een kleine
 vijf letters maar
 omgaan met elkaar
 in vrede

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Marill Meijs (Actief sinds: 30-03-2014)

Informatie bij het gedicht

een kleine wens

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wensen’ van Marill Meijs zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.