Pijn

Marill Meijs

 Ja, het deed pijn
 pijn in mijn ziel

 het gevoel dat bleef
 wuifde ik weg

 niets durfde ik te laten blijken
 de pijn wou ook maar niet wijken

 het kroop tot diep onder mijn huid
 nu, nu wil het er allemaal uit

 al weet ik niet waar te beginnen
 het zit ook zo vast daar binnen

 laat ik dan alvast los
 dat het zo verrekte pijn doet

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Marill Meijs (Actief sinds: 30-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Pijn’ van Marill Meijs zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.