Open zee

Marill Meijs

 turend over de zee
 voeren de meeuwen me mee
 naar het oneindige

 zee
 neem het mee
 laat het
 bedolven
 onder de golven

 de kolkende massa
 in mijn brein
 wil nu verlost zijn
 van het eeuwige

 tegen de stroming
 worstelend
 tegen beter weten in
 het heeft geen zin

 laat de stromen
 me verlossen
 van die dromen
 over het verleden

 moe gestreden
 laat ik me drijven
 los

 zee
 met je onuitputtelijke krachten
 neem ze nu mee

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 18-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Marill Meijs (Actief sinds: 30-03-2014)

Informatie bij het gedicht

draaiend in de kolken, blijven de gedachten hangen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Open zee’ van Marill Meijs zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.