INLOGGEN
«»

iedereen is anders

 ik ben ik jij bent jij :)
 niet blij koop dan een aardbei .

 ik ben blank en jij bent bruin.
 ik heb een groot huis en jij een grote tuin.

 ik kan dansen ,jij kan zingen.
 ik kan zwaaien, jij kan springen.

 ik heb altijd honger jij altijd dorst.
 ik eet brood en jij de korst.

 ik heb groene ogen en jij blauwe.
 ik heb nagels jij hebt klauwen.

 dat meisje houd van rood en jij van roos.
 die jongen is bij en jij word rap boos.

 conclusie: iedereen is anders

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

pinkpopster
Actief sinds: 17-04-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘iedereen is anders’ van pinkpopster zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.