Op zoek

summerblondje

 je weet niet waar je zoeken moet,
 je staat stil,
 De leegde om je heen in kil..
 je voelt je op zulke momenten alleen
 je verlangt naar een arm om je heen..
 op zoek naar een huis,
 op zoek naar een doel in het leven,
 streven naar liefde, vriendschap en veel meer..

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

summerblondje (Actief sinds: 29-03-2014)

Informatie bij het gedicht

ik kan nu echt niet dichten ik hebt de inspiratie niet meer ik weet niet waarom..

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Op zoek’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.