Leven

summerblondje

 Genieten van kleine dingen
 Opgaan in fantsie'en,
 Het mooiste wat je voor kun stellen,
 Geniet van elke dag
 Dat je op aarde wezen mag!

 Blijde gezichten,
 Vrolijke gedichten,
 Het leukste wat er bestaat,
 Dat je anderen er blij mee maakt.

 Geniet van het leven
 Het is zo voorbij,
 Het is maar heel even,
 Dat je hier mag wezen.

 Vrienden staan aan je zij,
 De enige zijn hun, ze maken je blij,
 Zonder vrienden?
 hebt je geen leven

 Dit is wat ik je mee wil geven
 Geniet van elke dag!
 Dat je hier op aarde wezen mag..!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 17-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

summerblondje (Actief sinds: 29-03-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Leven’ van summerblondje zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.